ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤON W.O.S.D.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Αυτοάμυνας - GR με μία ετήσια συνδρομή 100€.
Αμέσως αποκτά πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και events, που διοργανώνει τακτικά ο WOSD GR, κερδίζοντας σημαντικές εκπτώσεις από 25 έως 50%. Όλες οι δραστηριότητες του WOSD, είναι ανταποδοτικές προς τους συνεργάτες - μέλη. 
Μέσα από τις εκπαιδεύσεις του WOSD GR, μπορεί κάποιος να γίνει εκπαιδευτής Αυτοάμυνας, με διεθνή πιστοποίηση από τον WOSD και τίτλο. Οι εκπαιδεύσεις είναι κυρίως σε θεωρητική κατάρτιση καθώς ο WOSD, δεν προωθεί κάποιο συγκεκριμένο στυλ αυτοάμυνας. Υπάρχει προτεινόμενο "syllabus", αλλά ο κάθε συνεργάτης μπορεί στο πρακτικό μέρος να διδάσκει το δικό του στυλ. Μέσα από τις εκπαιδεύσεις ο υποψήφιος εκπαιδευτής μπορεί να λάβει:
1. Βαθμό από τον παγκόσμιο οργανισμό (Μαύρη Ζώνη και Νταν)
2. Τίτλο από τον παγκόσμιο οργανισμό (Trainer, Instructor, Master κτλ.)3. Τίτλο "Self Defence Specialist" από τον W.O.S.D. GR
4. Εγχειρίδια ύλης 
5. Εκπαίδευση και εφόδια για να δημιουργεί και να διδάσκει τα δικά του σεμινάρια (με παρουσιάσεις, υλικοτεχνικό εξοπλισμό κ.α.)
Γίνε μέλος σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο οργανισμό παγκοσμίως που θα σε φέρει σε επαφή και κοινές προπονήσεις, σεμινάρια και δράσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου, στον χώρο των πολεμικών τεχνών!