ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Ένα καινοτόμο σεμινάριο για πολίτες που λαμβάνουν σοβαρά την προσωπική και οικογενειακή τους, ασφάλεια. Ιδανικό για μέλη πολιτιστικών συλλόγων, λέσχες, γονέων και κηδεμόνων, εταιρικών προγραμμάτων εργαζόμενων κτλ.

οι 3 συνειδησιακεσ καταστασεισ

1. ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ2. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
3. ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ
Εξελιγμένο σεμινάριο αυτοπροστασίας πολιτών, διοικητικών στελεχών,  επιχειρήσεων και οργανισμών και επαγγελματίες ιδιωτικής ασφάλειας. 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΟΠΤΟΥ - ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εάν έχεις την ικανότητα και το ένστικτο να αναγνωρίζεις τον κίνδυνο και τον ύποπτο, τότε δε θα χρειαστεί ποτέ, να κάνεις μάχη σώμα με σώμα. Απαραίτητο σεμινάριο για όσους θέλουν να λάβουν σοβαρά την αυτοπροστασία τους. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

O WOSD, μπορεί να καλύψει διάφορα σεμινάρια - ειδικής θεματολογίας - όπως "Αυτοάμυνα Γυναικών" με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. 

ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΧ. ΤΕΧΝΩΝ

Σεμινάρια Αυτοάμυνας για σχολές μαχητικών τεχνών, όπου ο προπονητής μπορεί να γίνει μέλος της WOSD και να πιστοποιηθεί μέσα απο τα ειδικά σεμινάρια - σχολεία κατάρτισης, για την Αυτοάμυνα. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Οι μέθοδοι και η εκπαίδευση στην Αυτοάμυνα - Αυτοπροστασία, προσφέρουν τόσο στο θεωρητικό επίπεδο, όσο και στο πρακτικό, μια κατάρτιση υψηλού επιπέδου, που συντελεί στην αυτοβελτίωση των εργαζομένων. Θέματα όπως:
  • Μέτρα Αυτοπροστασίας σε εργασιακό περιβάλλον
  • Ικανότητες Διαχείρισης Συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο
  • Πρακτικές Διαπραγματεύσεων
  • Διαχείριση στρες στο εργασιακό περιβάλλον
  • Αυτοάμυνα
  • Ανάπτυξη ικανοτήτων επικοινωνίας στον εργασιακό χώρο
  • πρώτες βοήθειες (ΚΑΡΠΑ - Φορητός απινιδωτής 
  • κ.α.
συμβάλουν σημαντικά στην βελτίωση της ψυχολογίας των εργαζομένων, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του. Αποκτούν δεξιότητες και ικανότητες που συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλύτερη απόδοση, τόσο στην εργασία τους, όσο και στην προσωπική τους ζωή. 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Σε όλα τα σεμινάρια της WOSD GR, δίνονται πιστοποιητικά παρακολούθησης από φορείς διεθνώς αναγνωρισμένους