ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ - OMEGA PHARMA - Perrigo

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος σεμιναρίων αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας πολιτών για την φαρμακευτική εταιρεία Perrigo, στις 21 Οκτωβρίου, 9 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των εταιρικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων ευεξίας, για εργαζόμενους. Ο W.O.S.D. GR, με εισηγητές τον επικεφαλή για την Ελλάδα, Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο και τον συνεργάτη του Γιώργο Κολοβό, εισηγήθηκαν στα 3 αυτά σεμινάρια, που ικανοποίησαν απόλυτα τις προσδοκίες των συμμετέχοντων. 
Τα σεμινάρια ήταν σε 2 βασικούς εκπαιδευτικούς πυλώνες, στο Θεωρητικό Υπόβαθρο και την πρακτική εξάσκηση. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν πιστοποίηση παρακολούθησης απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αυτοάμυνας, υπήρχε θετική ενέργεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον 2ο κατά σειρά κύκλο σεμιναρίων με το νέο έτος! 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ W.O.S.D.

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια με τον Kancho - Antonio La Salandra, στην Αθήνα. Ο καλεσμένος του συντονιστή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αυτοάμυνας για την Ελλάδα, Νεκτάριου Λυκιαρδόπουλου, φιλοξενήθηκε για 3 ημέρες στην Αθήνα δίνοντας την ευκαιρία σε όσους συμμετείχαν στα 2 σεμινάρια που έδωσε, να συμμετέχουν σε μία νέα - σύγχρονη προσέγγιση της μάχης σώμα με σώμα, με καινοτόμες τακτικές και διδακτική μεθοδολογία.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το σεμινάριο ήταν εστιασμένο σε τακτικές αυτοάμυνας στηριγμένη στο Full Contact Ju Jitsu και Self Defence Brazilian jiu jitsu. Στο τέλος του σεμιναρίου έγιναν και οι απονομές διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης και βαθμού (DAN), από τον Ιταλό εισηγητή και τον αντιπρόσωπο του WOSD GR, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στον τομέα της Αυτοάμυνας, αναγνωρίζοντας και τιμώντας με αυτόν τον τρόπο, την εμπειρία και την πολύχρονη πορεία του καθενός στον χώρο των μαχητικών τεχνών. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, το σεμινάριο ήταν ανοικτό και το παρακολούθησαν και αρκετοί μαθητές και σπουδαστές διαφόρων μαχητικών τεχνών. Το σεμινάριο ήταν εστιασμένο καθαρά σε τακτικές και γυμνάσματα Αυτοάμυνας, που σκοπό είχαν να εγείρουν την αντίληψη και την γρήγορη, αλλά και σωστή πρώτη αντίδραση! Τα drills ήταν στηριγμένα στο πρωτοποριακό σύστημα μάχης - Αυτοάμυνας R.Α.P.I.D. το οποίο είναι δημιουργία του Kancho Antonio La Salandra, μέσα απο την πολυετή εμπειρία του τόσο στις μαχητικές τέχνες αλλά και απο την επιχειρησιακή του εμπειρία στις ειδικές δυνάμεις στρατού και αστυνομίας. 
Τα σεμινάρια έλαβαν μέρος στο Aikido Academy στο Ελληνικό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αυτοάμυνας έκανε ισχυρή την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και μέσω του συντονιστή του Νεκτάριου Λυκιαρδόπουλου και των στελεχών του, έρχονται αρκετές δράσεις και εκπαιδεύσεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση - εκπαίδευση των πολιτών σχετικά με την προσωπική τους ασφάλεια.
πληροφορίες: www.wosd.gr
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ANTONIO LA SALANDRA SEMINAR

Ο πρόεδρος της W.O.S.D. Kancho - Antonio La Salandra, έρχεται στην Αθήνα για 2 μοναδικά σεμινάρια αυτοάμυνας! Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία προσωπικότητα στον χώρο των Μαχητικών Τεχνών καθώς συγκεντρώνει πολλές περγαμηνές, όπως:
  • Εκπαιδευτής της Ιταλικής Αστυνομίας
  • Εκπαιδευτής και επίτιμο μέλος της Φρουράς του Βατικανού
  • Σύμβουλος σε σκηνές δράσης στο Holywood
  • Ιδρυτής του συστήματος αυτοάμυνας RAPID
  • 8ο Νταν στο Full contact Ju Jitsu
  • 6o Νταν στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου
  • 3 επαγγελματικές ζώνες στο Kick Boxing
  • κ.α.
Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το σεμινάριο!

ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!

Τα σεμινάρια θα λάβουν μέρος 
AIKIDO ACADEMY
Θράκης 30 - Ελληνικό Αττική
Σάββατο 24/9 - 17:00 έως 20:00
Κυριακή 25/9 - 10:00 έως 13:00

Κόστος Συμμετοχής 
1 ημέρα 30 ευρώ
2 ημέρες 50 ευρώ (*μόνο εκπαιδευτές και προχωρημένοι μαθητές)


kancho antonio la salandra

HOLLYWOOD

Ο Antonio La Salandra, είναι σύμβουλος σε σκηνές δράσεις για ταινίες του Hollywood.

BJJ

o Antonio La Salandra, είναι Μαύρη Ζώνη 6ο Νταν, στο Βραζιλιάνικο Ζιου Ζιτσου, κάτω απο τον Reagan Machado και υπεύθυνος για την οργάνωση του στην Ευρώπη. 

Φρουρα βατικανου

Επίτιμο μέλος και εκπαιδευτής της φρουράς του Βατικανού αποτελεί ο Antonio La Salandra.

Η Ελβετική φρουρά του Βατικανού θεωρείται επίλεκτο στρατιωτικό σώμα, ένα απο τα καλύτερα εκπαιδευμένα στον κόσμο και ο ανταγωνισμός για ένταξη σε αυτό είναι έντονος!